Reviews from Mr. Sushi Epe

Recent reviews

5.0
Robin
Yesterday

Altijd goede kwaliteit en snelle levering 👌

robin
25 November 2022
Corstiaan Vos
25 November 2022

Goed proces qua bestellen. Keurige en vriendelijke bezorger. En het eten is heerlijk, kwalitatief zeer goed.

Robert
25 November 2022
Desiree
24 November 2022

Lekkere sushi, altijd op tijd.

Jeroen
20 November 2022

Snel bezorgd en goede kwaliteit. Goed gevuld, zowel de kip als de zalm pokebowl.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susan
20 November 2022

Heerlijke sushi! Fijne variatie in boxen en aanbod. En de bezorging is altijd tiptop! Ik had een verkeerde bezorgtijd doorgegeven in de app, een belletje naar de winkel en alles was weer opgelost!! Wij bestellen regelmatig bij Mr. Sushi in Epe en altijd tevreden.

Leonie
18 November 2022

Nette service en heerlijk verse sushi.

Tellegen
18 November 2022

Wat was echt heerlijk we hebben weer enorm genoten

Mansveld
15 November 2022
Ellen
14 November 2022

Heerlijk gegeten en het extra(kroepoek)was ook lekker en attent

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ciële
12 November 2022

Echt goddelijk lekker. En vaak ook nog een lekker cadeautje erbij

Heleen
11 November 2022

Heerlijk verse sushi en perfect op tijd geleverd!

jeroen nijmeijer
7 November 2022

Netjes geleverd in een box en was super lekker. Als extra lekkere kroepoek

Bert
6 November 2022
Bonhof
5 November 2022
Wiersma
4 November 2022
Anneloes
31 October 2022

Netjes op tijd geleverd. Goede smaak en waar voor het geld!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lilian
30 October 2022

Heerlijke pokeybowls, attente afhaalservice die alles netjes geordend voor je inpakt.

K
30 October 2022

Zo ontzettend lekker, wat een service en vooral wat een kwaliteit!

Albert Wijma
30 October 2022

😉👍 goed onthouden! 👌 Thanks guys!!

Janet
29 October 2022
Jill
29 October 2022

Wederom heerlijk gegeten! Alles is vers en smaakvol zowel de warme gerechtjes als de sushi. Zoals altijd keurig op tijd!

Monique
29 October 2022

Was heerlijk!

Suzanne
28 October 2022
Ellen
27 October 2022
Fabienne
26 October 2022

super lekker en goed uitlegd wat wel en niet erin zit wat bij de opmerking had geschreven. Top!

Ritchie
26 October 2022

Lekker eten!

Michelle
26 October 2022
Albert Wijma
22 October 2022

Heb helaas 1x mini springrolls te weinig ontvangen….

Ej
22 October 2022

Helaas viel het tegen, smakeloos .

Astrid
22 October 2022

Lekker eten, snelle bezorging

LJL
21 October 2022

Precies op de afgesproken tijd een heerlijke sushi-box bezorgd!

Anoniem
20 October 2022

Nette bezorger, heerlijk eten

Gert Nikkels
19 October 2022
Denise
18 October 2022

Helemaal top!

Bianca
17 October 2022

Goede en snelle service.

Alinda
16 October 2022
A Pul
16 October 2022

Complimenten - heerlijk - goed verzorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
16 October 2022

Lange wachttijd nu al voor de 3de keer

Dennis
15 October 2022
Luuk
13 October 2022

Heerlijk! Goed sushi, keurig bezorgd 💪🏾👍🏽

Mansveld
11 October 2022
Sandra
9 October 2022
Daniel@
9 October 2022

Alles lekker en optijd bezorgd....graag meer glutenvrij opties :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. De vos
9 October 2022

Kreeg kroepoek als extraatje. Leuk! Verder snelle bezorging en altijd goede kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk kamphuis
8 October 2022

Goede verse en lekkere sushi. Voor een goede prijs. Keurig en snel thuis bezorgd.

Marjolein
6 October 2022

Weer heerlijk gegeten van een super verse pokébowl, Temaki, en loempia’s. En dit keer een heerlijke bonus carlifornia roll erbij! En daar bovenop ook nog lekkere kroepoek gekregen! Top!!

Elly
2 October 2022

Heerlijke sushi! Goed op temperatuur bezorgd en volgens afspraak. Wij zijn tevreden.

Oleksii
1 October 2022
B
29 September 2022

Zoals gebruikelijk heel goed en leuke attentie met een persoonlijke noot.

Brouwer
26 September 2022

Helemaal top. De sushi was heerlijk en de bezorging ging snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ian
24 September 2022

Duidelijke website, ruim voldoende keus, keurig op tijd en smaak / kwaliteit van het eten is prima!

Jenny
23 September 2022

Lekkere sushi, snelle bezorging

Dennis H
23 September 2022

Heerlijk gegeten van de Pokebowl en de Sushi. Netjes op afgesproken tijdstip geleverd. Aanrader.

robin
21 September 2022

Bedankt voor het extra bakje met sushi’s 🍱 top! Erg aardig! En keurige bezorging die excuus aanbood voor het iets langer moeten wachten op de bezorging👌🏻

Patricia
21 September 2022

Zoals elke andere keer weer super lekker gegeten!

Idema
20 September 2022

Heerlijke pokebowl die goed gevuld is. En een handgeschreven bedankje en een extraatje kroepoek!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ebru
20 September 2022
Jacolien van der Hoop
18 September 2022
Debby beekhuis
17 September 2022

Het is eten was heerlijk

Judith Simmers
11 September 2022

Smaakte weer heerlijk! En weer een fijne snelle levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
11 September 2022

Heerlijke pokebowls. Stipte bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

👌
11 September 2022
johan
10 September 2022

was weer top

Dennis R
10 September 2022

Snel , lekker..... en voedzaam! 🤤

Corien
10 September 2022

Snelle bezorging, super vriendelijke bezorger! Genoten van de sushi!

Meike
10 September 2022

Het was heerlijk! Je kon proeven dat onze sushi vers was & de edamme boontjes waren zelfs nog wat warm. Alleen maar complimenten zoals altijd!

robin
10 September 2022

snel goed geleverd top

Nieuwenhuis
10 September 2022
Robin Blok
8 September 2022

Geweldige pokebowls en service!

lia jans
8 September 2022

gewoon top en lekkerrr

P.W.
5 September 2022

Sushi was vers en lekker, bezorging was op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elskamp
4 September 2022

Zoals iedere bestelling: héérlijk 😋

Hey
4 September 2022
Illy
4 September 2022
Fred Schipper
2 September 2022

Heerlijk gegeten

Sjoukje
2 September 2022

Het was erg lekker dankjewel voor het extraje

Anoniem
29 August 2022
Yvonne
29 August 2022
Marcel
28 August 2022

Eten was lekker en super snelle levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

SanderG
28 August 2022

Heerlijke sushi, precies op tijd klaar en met lekker extraatje, wat wil je nog meer!

robin
27 August 2022
Jan
26 August 2022

Wederom heerlijk!

Franka Visser
22 August 2022

Goede kwaliteit! Vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mulder
20 August 2022

Geen commentaar! Heerlijk

Caressa
18 August 2022

Heel goed..!!

Ria Delgman
18 August 2022

Heerlijke sushi en alles stond klaar

MH
18 August 2022

Super lekkere die poke bowl, echt een aanrader!

Schoone
16 August 2022

Lekkere sushi, vers! En aardige bezorger

Deborah
15 August 2022

We hadden 4x Poke Bowl Karaage besteld en het was tot nu toe de lekkerste Poke Bowl die wij gegeten hadden! Echt een aanrader en we kregen ook nog wat extra’s erbij. Dank Mr. Sushi 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Agata
15 August 2022
Pascal
15 August 2022

Alles was weer heerlijk, alleen jammer dat alle warme gerechten die in de aparte zak zaten onder de chilisaus zaten aangezien 3 bakjes hiervan open waren gegaan in de zak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
11 August 2022

Helaas was bij de bij een van de pokebowls de soja schenker iets te enthousiast geweest. Deze was veel te zout en eigenlijk oneetbaar. De rest was super. Snelle bezorging.

Klaver
11 August 2022

Mooi op tijd en erg lekker

CB
11 August 2022
Renee Volmer
9 August 2022

Heerlijk vers. Zet er verzorgd uit, je zet het zo op tafel. Bestellen online heel duidelijk en snelle bezorging thuis. (ook buitengebied) Fijn ook in Epe

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
8 August 2022

Altijd vers en snel bereid! Vandaag een extra verrassing erbij: Heerlijke kroepoek! Leuk!

Jocelyn Jalving
7 August 2022

Op instagram stond dat als je HAPPY PRIDE bij opmerkingen zet je een gratis rainbow roll krijgt. Ik heb het er bij gezet en niet ontvangen. Stelt me erg teleur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid
6 August 2022

Smaakte heerlijk en fijn een gratis box c bijgeleverd gekregen.

Ron van Houten
6 August 2022

De rijst in de rolls was aan de droge kant omdat die hoogstwaarschijnlijk een tijd van te voren was gemaakt?

robin
5 August 2022
Mulder
5 August 2022

Top! Lekker en snelle bezorging

Anke
4 August 2022
Vincent
2 August 2022

Super vers en weer mooi opgemaakt!

Chantal
2 August 2022

Super lekkere sushi en fijn rekening gehouden met mijn sesam allergie!

Sandra
1 August 2022
Astrid
1 August 2022

Jammer dat de box c er niet bij zat. Hopen dat de code volgende keer echt nog geldig is zoals beloofd.

H Bonhof
1 August 2022

Lekker eten. Nette bezorging op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K Krijgsman
31 July 2022

Heerlijk en smaakvol

Britt
31 July 2022

Snelle bezorging en heerlijke sushi. Dank voor het lekkere extraatje!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

christa riphagen
31 July 2022

het was lekker, snel bezorgd en een vriendelijke bezorger

M
30 July 2022

Levering super netjes op tijd en de sushi is kwalitatief ook heel goed! Vooral de gefrituurde! Zat zelfs een extraatje in de tas 😊

Mariska
27 July 2022

De pokebowls zijn heerlijk, maar vanavond teveel mayonaise en de pittige zalm was ook echt pittig..😅🔥

Jennifer
26 July 2022

Erg lekker, iets te veel mayo op de poké bowl. Top bezorgd op de camping waar we verblijven!

Alie Pieterson
24 July 2022
Fred Schipper
22 July 2022

Helemaal TOP

Sanne Nijhof
21 July 2022

Super fijne ervaring! Het begon bij een super vriendelijke bezorger, toen zag ik dat ik een gratis extra had gekregen en de kwaliteit was super! Echt genoten!

Bonhof
21 July 2022

Binnen 20 minuten bezorgd , zag er allemaal goed uit! Misschien iets minder soja saus in de poke bowl maar ja dat is ook iets persoonlijks! Smaakte weer heerlijk

Fred Schipper
20 July 2022

Was erg lekker, vriendelijk personeel, 1 verbeterpunt, wij konden via de site maximaal voor 4 personen stokjes aangeven. Door de controle van de dame achter de balie werden er twee extra stokjes toegevoegd dus verder geen probleem.

Henk
19 July 2022

Bezorg en pin kosten die worden gerekend bij bezorgen

Jacco
18 July 2022

Super snelle service

H.B.
17 July 2022

Lekker eten en 2 blikjes icetea cadeau

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M van den Berg
17 July 2022

alles is weer geweldig lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melanie
17 July 2022
Vincent van Riel
16 July 2022

Perfect op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Dikke pluim👍🏻👍🏻

Mariska
14 July 2022

Superlekker!

Meltem
13 July 2022
Barbara
13 July 2022
Melanie
10 July 2022
alex
8 July 2022

Super snel in huis ondanks aanpassing aan gerecht wegens allergie en erg lekker !!!

Jan
6 July 2022

ik had mijn schoenen. nog geeneens uit gedaan of de fiets van Mr. Sushi stond al voor de deur. En nog met extra's ook... yummie.

Tycho
28 June 2022
J Verdoes
26 June 2022

Lekker eten en goede service! Heerlijk

Lilian
26 June 2022

Heerlijke poke bowls. Snel bezorgd. Mooi ingepakt, extra feestje om uit te pakken en van te gaan smikkelen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mar
24 June 2022

Prima, lekker en redelijk snel. Helaas dit keer wel een haar in mijn poke bowl, dit was jammer. Maar verder wel aan te raden.

Anoniem
22 June 2022

Erg lekker, leuke mix van sushi en snel aan huis gebracht. Wat warm moest zijn, was warm :)

Vincent
19 June 2022

Lekker dagvers, heerlijke smaken, topkwaliteit

Merlin
19 June 2022

Weer super goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bouthoorn
19 June 2022

Als dank voor zijn harde werk heb ik voor mijn neefje Bjorn deze maaltijd als verrassing besteld. Jullie hebben van deze verrassing een feestje gemaakt.

Helga
18 June 2022
A Schuurman
18 June 2022

5x pokebowl besteld waarvan 3x ebi fry. 3 teleurgestelde eters. Absoluut niet voor herhaling vatbaar. Bak rijst met een beetje komkommer en avocado....redelijk smakeloos. We eten met collegae vaak pokebowl maar dit was de minste ooit.

alex ceha
18 June 2022

Lekker , snel en vers

Kayleigh
18 June 2022

Voor de 2e sushi besteld en ook deze keer was het weer super lekker. Het werd snel bezorgd, wat ook heel fijn was. Op naar de volgende bestelling!

robin
16 June 2022
Janina
13 June 2022

Lekker gegeten goed verzorgd zeker een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilona
12 June 2022

Lekkere sushi, alleen jammer dat er geen stokjes, sojasaus en wasabi bij de bestelling zaten…

Mer
11 June 2022

Voor het eerst besteld .maar super goed alles erg lekker.

Kayleigh Nieuwenhuis
9 June 2022

Voor het eerst een bestelling bij jullie gedaan. Het gene wat we hadden was heerlijk! Op naar de volgende bestelling en nieuwe dingen proeven! :)

robin
8 June 2022
Eikelboom
8 June 2022

Gratis roll met kortingscode zat niet bij de bestelling.

Jacqueline
7 June 2022

Heerlijk

Nordin
6 June 2022
Simone
6 June 2022

Alles helemaal naar wens

Pul
6 June 2022

Jammer dat je boven de 30 euro moet bestellen om een levering te krijgen. Verder uitstekend.

Hans Derks
6 June 2022

Lekker eten en vers ook. Netjes afgeleverd. Goed verzorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wout
6 June 2022
Gjv
6 June 2022

Vaker bij mr suhi besteld toen was alles super. Helaas gister avond totaal niet. Kipsate stokjes waren koud en kwamen zo uit de koelkast. De loempiatjes waren volgens mij niet eens gebakken, en de suhi zelf hebben we met een vork moeten eten omdat deze gelijk uit elkaar viel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nikki
5 June 2022

De sushi was zoals altijd super! Niks op aan te merken. Helaas is dit de derde keer dat we het laten bezorgen en dit was ook de derde keer dat het dik te laat kwam. Dit vinden wij wel jammer aangezien het eten geweldig is. Dit is zeker nog een klein verbeterpuntje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
4 June 2022

Bijzonder goed van kwaliteit. Smaakt erg vers.

Ken
4 June 2022

Prima en heerlijke sushi. Kwaliteit en vooral vers

Rosalinda Boyaci
4 June 2022

Lekker optijd en was om te smullen

G van Spall
3 June 2022

was iets aan de droge kant...

johan proper
3 June 2022

Was weer top, lekker vers en netjes op tijd

Ciële
2 June 2022

Altijd sne! Fijn personeel. En het eten is verrukkelijk

Gabriel
2 June 2022

Heb net een operatie gehad komen het bij mij op de tafel bezorgen echt top en natuurlijk lekker bedankt

Ciële
30 May 2022

Heeeeerlijk!!!

W
30 May 2022
Mariska
28 May 2022

10 minuten te vroeg, alleen maar fijn :-). Eten was heerlijk!!

Jack Steenbergen
28 May 2022

Prima geen enkel probleem en super kwaliteit 👍🏻 Zeker voor herhaling vatbaar

DSikkens
27 May 2022

Onze eerste ervaring is goed. Precies op het gewenste tijdstip geleverd. Het eten was netjes verpakt en de sushi heeft ons goed gesmaakt.

Robert
27 May 2022

Super lekkere sushi vlot en vriendelijk bezorgd. Als er een keertje iets mis gaat met de bestelling wordt het onmiddelijk opgelost.

Hans
26 May 2022

Snelle bezorging. Heerlijke sushi

Ellen
26 May 2022

Vriendelijke jongen die bezorgde en de Sushi was weer super

Brouwer
25 May 2022

Super

Pleunie
24 May 2022
Slegers
24 May 2022

Bezorging prima op tijd...zelfs 10 minuten vroeger... Eten was heerlijk!

André
22 May 2022

Heerlijke Sushi!!!

Elskamp
22 May 2022

Mag iets minder rijst

Maike
21 May 2022

Lekkere sushi, vriendelijke meiden aan het werk.

Jan
19 May 2022

De bowl is altijd weer heeeeeeeerlijk.

Franka Visser
18 May 2022

Erg lekker!! En vers!!

Marjolein Buwalda
18 May 2022

Zwaar teleurgesteld!! Van bestelling tot bezorgin heeft t 1,5u geduurt.... Van bericht dat het eten onderweg was en dat het daadwerkelijk hier was zit 45 minuten... de sushi was warm en slap en de loempia's waar en koud en taai! Heb ik daar €22,50 voor betaald!! Ik heb nog gebeld maar daar werd ik ook bijzonder te woord gestaan. Morgen ga ik ook naar het filiaal in Epe en ik hoop dat ik er wat met mijn klacht word gedaan...

van Schoonhoven
18 May 2022
Jochem Huisman
14 May 2022

Snel bezorgd & erg lekker

Roseboom
9 May 2022

Prima service.. Mooi op tijd en heerlijke sushi !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
9 May 2022

Iets te laat maar super goed. Bestel altijd bij mr Sushi. Mmmmm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melanie De weerd
1 May 2022
AJ de B
1 May 2022
Petra
1 May 2022

Ruime keuze, lekkere sushi! Het zou wel mooi zijn als er voor de verpakking een meer duurzaam alternatief als het nu gebruikte plastic werd gebruikt. Dat zou Mr Sushi uniek maken :-)

Rudy
30 April 2022

Top tent

O. v. G.
29 April 2022
Anouck
29 April 2022

Pokebowl chicken was héérlijk!

R
28 April 2022

Ellen Hermsen
28 April 2022

weer fantastische heerlijk gegeten

Mariska
27 April 2022

Super lekker!!!

Joyce
25 April 2022

Zoals als altijd, lekker smakelijk, en snel bezorgd.

Luth
24 April 2022

Bezorging was super snel en het eten was super lekker!

Jaap vredeveld
23 April 2022

Het is allemaal goed

vd Bosch
23 April 2022

Prima!!!!

robin
21 April 2022
Peter Radstake
20 April 2022

Lekker eten en goede kwaliteit

Alie
20 April 2022

Krijgen soms een leuke attentie, met kerst een fles met allemaal chocolaatjes en vandaag kroepoek gekregen die was heerlijk. Lekkere sushi, snelle bezorging en vriendelijke menen.

Zahra
20 April 2022

Erg lekker gegeten, snelle bezorging en een lekker extraatje erbij. Zeker voor herhaling vatbaar!

Elskamp
19 April 2022

Heerlijke pokebowl. Lekker knapperige kip.

Heijnen
19 April 2022

Helaas is later maar netjes geïnformeerd!

Bert
18 April 2022

Was weer heerlijk

Lilian
17 April 2022

Heerlijke pokebowl en sushi. Zelfs op paasdag snel bezorgd! Ook attent met het netjes handgeschreven kaartje met een lekker smakelijk verrassinkje erbij!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W
12 April 2022

Het was weer heerlijke sushi!

Bosch
10 April 2022

Heerlijke PokeBowls! En de sushi is ook echt top! Service is ook zeker goed!

R Dekker
10 April 2022

De smaak was deze keer niet zoals ik gewend ben. Er zal een rara bijsmaak aan de Shusi. Ik denk de rijst. De Loempias waren vettig. En de temporie gernalen niet helemaal gaar of zo. Kortom niet zoals ik gewend ben van Mr Shusi

Robin Blok
10 April 2022
Saskia
9 April 2022

Het was lekker!

Meltem
9 April 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk❤️Dank jullie wel voor het extraatje🥰

Mirjam
9 April 2022

Super lekker!!!

Miriam
9 April 2022

Super lekkere sushi en snel geleverd. We kregen ook nog een extraatje erbij. :)

Anoniem
8 April 2022

Het was heerlijk!!!

Jan
7 April 2022

Snel, heerlijk en met een lkkr extraatje.

robin
6 April 2022
Cora Haan
6 April 2022

Lekkere sushi en box b was voor ons 2 ruim voldoende.

Ilmatar
4 April 2022
Anno
3 April 2022

De kwaliteit was zoals we gewend zijn 👌🏼 Helaas is het wederom niet gelukt om op de afgesproken tijd de bestelling te bezorgen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
3 April 2022

Voor 3 personen besteld. Aangegeven 3 x stokjes, min 3 gember en min 1 wasabi, omdat 1 persoon geen wasabi lust. Bij levering 0 wasabi geleverd. Na telefonisch contact werd er gezegd: als er 1x geen wasabi staat, dan leveren wij niets. Waarom kan ik daar dan meerdere personen aangeven?? Wasabi wed niet nageleverd wegens drukte…bestelling was in de 50 euro. Jammer!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

SusanB
2 April 2022

Heerlijke gevarieerde sushi! Vers en goede kwaliteit. Bezorging ook goed. Afspraken en verzoeken worden nageleefd. Wij bestellen met regelmaat en altijd tevreden.

Shannon
1 April 2022

Snel bezorgd en lekker! Top dus!

Jeffrey Van Barreveld
31 March 2022

Onwijs goede service. Bestelling aan kunnen passen aan de behoefte van de klant. Vriendelijk personeel en altijd op tijd

Monique
28 March 2022

Er mogen wat meer warme gerechten op de kaart komen. Rest was heel lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kanis
27 March 2022

Wij hadden via internet besteld en konden kiezen uit tijdsvakken, gekozen voor 19.30, de bestelling kwam maar niet. Om 20.05 toch maar gebeld en toen werd aangegeven dat het druk was en met 10 minuten klaar voor bezorging. Uiteindelijk 20.35 een uur later ontvangen. Was echt een domper. Kwaliteit wel goed maar omdat er kinderen bij waren was het echt te laat zonder goede communicatie.

Mark
27 March 2022
Ken
27 March 2022

Heerlijk en vooral smaakvol. Je proeft dat de vis vers is

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lilian
24 March 2022

Heerlijke bowls!! De hele combinatie klopt! Bezorging mooi op tijd en vriendelijk.

Melissa
23 March 2022

Lekker eten. Ben zeer tevreden maar er zat een haar in mijn eten en een wimper dus dat was wel teleurstellend.

Nordin
20 March 2022
Berkhoff
20 March 2022

Perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.D. v Westerveld
18 March 2022
Serrasushi
10 March 2022
Michael van schoonhoven
8 March 2022

Het was weer fantastisch…

Steevensz
7 March 2022

Heerlijke poke bowl spicy tuna, aanrader!

cynthia van vugt
7 March 2022
Willia Jacobs
7 March 2022

Klein puntje: ondanks aangegeven te hebben geen eetstokjes, gember, wasabi of sojasaus te willen ontvangen( tegen verspilling) deze toch erbij gekregen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Endendijk
5 March 2022
robin
3 March 2022
Meltem Olgan
3 March 2022
Laura
1 March 2022

Heel erg lekker, vers gemaakt en altijd keurig op tijd bezorgd.

Herbert
28 February 2022
Stefan
28 February 2022

Bezorger was op tijd en eten was erg goed en veel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dianne
27 February 2022
Bakker
26 February 2022

We hebben genoten van de heerlijke sushi en warme hapjes. Doen we zeker nog een keer. Ga zo door!

Scholten
25 February 2022

Mooi op tijd, vers en lekker

KJ
22 February 2022

Echt geweldig! Ik heb al heel wat Sushi gegeten maar Mr Sushi verdient de gouden chopsticks!!! Zo ontzettend lekker! Petje af voor de bezorger! Op de fiets en door de regen! En nog op tijd ook!! Super tent👍🏻👍🏻👍🏻

Meltem
22 February 2022

We hebben weer genoten! Zeer tevreden over de kwaliteit en bezorging. Ze geven gehoor aan hun klanten ,deskundig en vriendelijk personeel 👍 Een aanrader!

Ilona
22 February 2022

De sushi was weer lekker alleen was de gratis crispy rol de helft kleiner als die ik normaal bestel. Dat was jammer.

Danique
21 February 2022

Heerlijke sushi! Goede hoeveelheid en kwaliteit is top. We hebben echt genoten!! Zeker snel weer bestellen

Ken
19 February 2022

Echt zo lekker, de vis tonijn en zalm was zo vers en smaakvol. Heerlijk. Top kwaliteit en een vriendelijke bezorger.

Saskia
19 February 2022

Heerlijk vers. Niet teveel rijst. De sushi for one box is voor een kleine eter (zoals ik) voldoende.

Sander
18 February 2022
Simonis van der Laan
15 February 2022

5 kwartier na online bestelling werd het bezorgd. Dat is echt niet leuk meer. Drukte op Valentijnsdag is voorspelbaar en dus planbaar.

Bert
13 February 2022

Was weer top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

maud
12 February 2022

heerlijk gegeten, super snelle bezorging!!

Jessica
10 February 2022

Hele lekkere sushi, en een luxe dat het ook in buitengebied wordt bezorgd!

De Graaf
6 February 2022
Ellen
6 February 2022

Heerlijke sushi en netjes verpakt in een ronde bak.super

Pluk
6 February 2022

Jammer dat er een optie is om 14:20u te laten bezorgen en men dan zonder pardon/excuus om 14:45u langskomt. Loempia’s in een papieren zakje in een plastic tas, daardoor minder krokant. Verder is de kwaliteit stabiel bij dit adres.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
6 February 2022

Wederom zo’n overheerlijke spicy tuna pokébowl besteld. Wow!!!!! Wat heb ik ervan genoten! Super vers! Top!

Peter Radstake
4 February 2022

Snelle levering en lekkere Sushi

T
3 February 2022

Snelle bezorging! Heerlijk gegeten. Vond t jammer dat de boxen niet zo divers zijn. Maar met losse dingen prima gered. Voor de kids wat lastig om online uit te zoeken wat ze willen ivm kleine foto's, handig dat we bij de bestelling boekje met menu kregen. We zullen zeker nog x bestellen!

Jeannet
2 February 2022

Heerlijke sushi, vers en smaakvol!

Marjolein
1 February 2022

Heerlijke spicy tuna pokébowl besteld! Zalig!! Lekker vers! Ga ‘m weer bestellen!!

Monique
1 February 2022

We misten een paar stokjes,maar verder weer heel lekker!

Sukran Gozek
1 February 2022

Het was weer verrukkelijk en goeie service

Jolanda
28 January 2022

Het was weer heerlijk, we hebben weer genoten.

Annemiek
24 January 2022

Geweldige kwaliteit, beste sushi van de Veluwe! #fijnproevers

Irene
23 January 2022

De wakame salade was niet goed van smaak helaas, verder was het heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

An
22 January 2022

wederom super lekkere sushi gegeten met mijn dochter. dit keer bleek dat er iets vergeten was, maar het werd keurig snel na geleverd. top!

robin
20 January 2022
Nikki Wolf
18 January 2022

Complimenten voor de heerlijke pokebowl

Daphne
17 January 2022

Vriendelijk personeel

Maurits De Jong
17 January 2022
Marian
16 January 2022

Makkelijk te bestellen, bezorging mooi op tijd en smakelijke producten. Het was onze 1e kennismaking met Mr Sushi maar gaan zeker vaker bestellen!

Jan
16 January 2022

Snelle bezorging. Compleet aangeleverd.

Wilma van Schoonhoven-Bruin
16 January 2022

Het was heerlijk!

Gerlinde van de Kolk
15 January 2022

Wat een heerlijke sushi!! Veel keus, vers bereid; wij hebben genoten en komen zeker terug bij Mr. Sushi.

Britt
9 January 2022

Snelle bezorging en lekkere sushi!

Joachim
8 January 2022

Het was heerlijk, vooral de crispy sushi viel erg in de smaak!

Erik
7 January 2022

Heerlijk genoten weer! Op naar de volgende ronde 😉🤜🏼🤛🏼

Dick
7 January 2022

Heerlijk vers en lekker!

Freriks
7 January 2022

Al meerdere keren sushi besteld maar deze keer was echt niet goed. Taaie sushi, onbenullige stukken en niet vers! Voorlopig even geen sushi meer van jullie

Melanie
5 January 2022

erg lekker

Niels den Herder
4 January 2022

Nog geen plek kunnen vinden waar ze zulke lekkere sushi hebben! Hebben er nu 2 keer besteld en ze stonden allebei de keren met 20 minuten voor de deur Echt een aanrader!!

Marjolein
4 January 2022

Snel geleverd. Vond de gefrituurde sushi wel een tegenvaller. Erg vet en heel veel rijst.

Suusje
3 January 2022

Was echt heel erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!