Beoordelingen van Mr. Sushi Epe

Recente recensies

5.0
Robin
gisteren

Altijd goede kwaliteit en snelle levering 👌

robin
25 november 2022
Corstiaan Vos
25 november 2022

Goed proces qua bestellen. Keurige en vriendelijke bezorger. En het eten is heerlijk, kwalitatief zeer goed.

Robert
25 november 2022
Desiree
24 november 2022

Lekkere sushi, altijd op tijd.

Jeroen
20 november 2022

Snel bezorgd en goede kwaliteit. Goed gevuld, zowel de kip als de zalm pokebowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
20 november 2022

Heerlijke sushi! Fijne variatie in boxen en aanbod. En de bezorging is altijd tiptop! Ik had een verkeerde bezorgtijd doorgegeven in de app, een belletje naar de winkel en alles was weer opgelost!! Wij bestellen regelmatig bij Mr. Sushi in Epe en altijd tevreden.

Leonie
18 november 2022

Nette service en heerlijk verse sushi.

Tellegen
18 november 2022

Wat was echt heerlijk we hebben weer enorm genoten

Mansveld
15 november 2022
Ellen
14 november 2022

Heerlijk gegeten en het extra(kroepoek)was ook lekker en attent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ciële
12 november 2022

Echt goddelijk lekker. En vaak ook nog een lekker cadeautje erbij

Heleen
11 november 2022

Heerlijk verse sushi en perfect op tijd geleverd!

jeroen nijmeijer
7 november 2022

Netjes geleverd in een box en was super lekker. Als extra lekkere kroepoek

Bert
6 november 2022
Bonhof
5 november 2022
Wiersma
4 november 2022
Anneloes
31 oktober 2022

Netjes op tijd geleverd. Goede smaak en waar voor het geld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian
30 oktober 2022

Heerlijke pokeybowls, attente afhaalservice die alles netjes geordend voor je inpakt.

K
30 oktober 2022

Zo ontzettend lekker, wat een service en vooral wat een kwaliteit!

Albert Wijma
30 oktober 2022

😉👍 goed onthouden! 👌 Thanks guys!!

Janet
29 oktober 2022
Jill
29 oktober 2022

Wederom heerlijk gegeten! Alles is vers en smaakvol zowel de warme gerechtjes als de sushi. Zoals altijd keurig op tijd!

Monique
29 oktober 2022

Was heerlijk!

Suzanne
28 oktober 2022
Ellen
27 oktober 2022
Fabienne
26 oktober 2022

super lekker en goed uitlegd wat wel en niet erin zit wat bij de opmerking had geschreven. Top!

Ritchie
26 oktober 2022

Lekker eten!

Michelle
26 oktober 2022
Albert Wijma
22 oktober 2022

Heb helaas 1x mini springrolls te weinig ontvangen….

Ej
22 oktober 2022

Helaas viel het tegen, smakeloos .

Astrid
22 oktober 2022

Lekker eten, snelle bezorging

LJL
21 oktober 2022

Precies op de afgesproken tijd een heerlijke sushi-box bezorgd!

Anoniem
20 oktober 2022

Nette bezorger, heerlijk eten

Gert Nikkels
19 oktober 2022
Denise
18 oktober 2022

Helemaal top!

Bianca
17 oktober 2022

Goede en snelle service.

Alinda
16 oktober 2022
A Pul
16 oktober 2022

Complimenten - heerlijk - goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
16 oktober 2022

Lange wachttijd nu al voor de 3de keer

Dennis
15 oktober 2022
Luuk
13 oktober 2022

Heerlijk! Goed sushi, keurig bezorgd 💪🏾👍🏽

Mansveld
11 oktober 2022
Sandra
9 oktober 2022
Daniel@
9 oktober 2022

Alles lekker en optijd bezorgd....graag meer glutenvrij opties :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. De vos
9 oktober 2022

Kreeg kroepoek als extraatje. Leuk! Verder snelle bezorging en altijd goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk kamphuis
8 oktober 2022

Goede verse en lekkere sushi. Voor een goede prijs. Keurig en snel thuis bezorgd.

Marjolein
6 oktober 2022

Weer heerlijk gegeten van een super verse pokébowl, Temaki, en loempia’s. En dit keer een heerlijke bonus carlifornia roll erbij! En daar bovenop ook nog lekkere kroepoek gekregen! Top!!

Elly
2 oktober 2022

Heerlijke sushi! Goed op temperatuur bezorgd en volgens afspraak. Wij zijn tevreden.

Oleksii
1 oktober 2022
B
29 september 2022

Zoals gebruikelijk heel goed en leuke attentie met een persoonlijke noot.

Brouwer
26 september 2022

Helemaal top. De sushi was heerlijk en de bezorging ging snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ian
24 september 2022

Duidelijke website, ruim voldoende keus, keurig op tijd en smaak / kwaliteit van het eten is prima!

Jenny
23 september 2022

Lekkere sushi, snelle bezorging

Dennis H
23 september 2022

Heerlijk gegeten van de Pokebowl en de Sushi. Netjes op afgesproken tijdstip geleverd. Aanrader.

robin
21 september 2022

Bedankt voor het extra bakje met sushi’s 🍱 top! Erg aardig! En keurige bezorging die excuus aanbood voor het iets langer moeten wachten op de bezorging👌🏻

Patricia
21 september 2022

Zoals elke andere keer weer super lekker gegeten!

Idema
20 september 2022

Heerlijke pokebowl die goed gevuld is. En een handgeschreven bedankje en een extraatje kroepoek!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ebru
20 september 2022
Jacolien van der Hoop
18 september 2022
Debby beekhuis
17 september 2022

Het is eten was heerlijk

Judith Simmers
11 september 2022

Smaakte weer heerlijk! En weer een fijne snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
11 september 2022

Heerlijke pokebowls. Stipte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

👌
11 september 2022
johan
10 september 2022

was weer top

Dennis R
10 september 2022

Snel , lekker..... en voedzaam! 🤤

Corien
10 september 2022

Snelle bezorging, super vriendelijke bezorger! Genoten van de sushi!

Meike
10 september 2022

Het was heerlijk! Je kon proeven dat onze sushi vers was & de edamme boontjes waren zelfs nog wat warm. Alleen maar complimenten zoals altijd!

robin
10 september 2022

snel goed geleverd top

Nieuwenhuis
10 september 2022
Robin Blok
8 september 2022

Geweldige pokebowls en service!

lia jans
8 september 2022

gewoon top en lekkerrr

P.W.
5 september 2022

Sushi was vers en lekker, bezorging was op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elskamp
4 september 2022

Zoals iedere bestelling: héérlijk 😋

Hey
4 september 2022
Illy
4 september 2022
Fred Schipper
2 september 2022

Heerlijk gegeten

Sjoukje
2 september 2022

Het was erg lekker dankjewel voor het extraje

Anoniem
29 augustus 2022
Yvonne
29 augustus 2022
Marcel
28 augustus 2022

Eten was lekker en super snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SanderG
28 augustus 2022

Heerlijke sushi, precies op tijd klaar en met lekker extraatje, wat wil je nog meer!

robin
27 augustus 2022
Jan
26 augustus 2022

Wederom heerlijk!

Franka Visser
22 augustus 2022

Goede kwaliteit! Vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
20 augustus 2022

Geen commentaar! Heerlijk

Caressa
18 augustus 2022

Heel goed..!!

Ria Delgman
18 augustus 2022

Heerlijke sushi en alles stond klaar

MH
18 augustus 2022

Super lekkere die poke bowl, echt een aanrader!

Schoone
16 augustus 2022

Lekkere sushi, vers! En aardige bezorger

Deborah
15 augustus 2022

We hadden 4x Poke Bowl Karaage besteld en het was tot nu toe de lekkerste Poke Bowl die wij gegeten hadden! Echt een aanrader en we kregen ook nog wat extra’s erbij. Dank Mr. Sushi 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agata
15 augustus 2022
Pascal
15 augustus 2022

Alles was weer heerlijk, alleen jammer dat alle warme gerechten die in de aparte zak zaten onder de chilisaus zaten aangezien 3 bakjes hiervan open waren gegaan in de zak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
11 augustus 2022

Helaas was bij de bij een van de pokebowls de soja schenker iets te enthousiast geweest. Deze was veel te zout en eigenlijk oneetbaar. De rest was super. Snelle bezorging.

Klaver
11 augustus 2022

Mooi op tijd en erg lekker

CB
11 augustus 2022
Renee Volmer
9 augustus 2022

Heerlijk vers. Zet er verzorgd uit, je zet het zo op tafel. Bestellen online heel duidelijk en snelle bezorging thuis. (ook buitengebied) Fijn ook in Epe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
8 augustus 2022

Altijd vers en snel bereid! Vandaag een extra verrassing erbij: Heerlijke kroepoek! Leuk!

Jocelyn Jalving
7 augustus 2022

Op instagram stond dat als je HAPPY PRIDE bij opmerkingen zet je een gratis rainbow roll krijgt. Ik heb het er bij gezet en niet ontvangen. Stelt me erg teleur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
6 augustus 2022

Smaakte heerlijk en fijn een gratis box c bijgeleverd gekregen.

Ron van Houten
6 augustus 2022

De rijst in de rolls was aan de droge kant omdat die hoogstwaarschijnlijk een tijd van te voren was gemaakt?

robin
5 augustus 2022
Mulder
5 augustus 2022

Top! Lekker en snelle bezorging

Anke
4 augustus 2022
Vincent
2 augustus 2022

Super vers en weer mooi opgemaakt!

Chantal
2 augustus 2022

Super lekkere sushi en fijn rekening gehouden met mijn sesam allergie!

Sandra
1 augustus 2022
Astrid
1 augustus 2022

Jammer dat de box c er niet bij zat. Hopen dat de code volgende keer echt nog geldig is zoals beloofd.

H Bonhof
1 augustus 2022

Lekker eten. Nette bezorging op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K Krijgsman
31 juli 2022

Heerlijk en smaakvol

Britt
31 juli 2022

Snelle bezorging en heerlijke sushi. Dank voor het lekkere extraatje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

christa riphagen
31 juli 2022

het was lekker, snel bezorgd en een vriendelijke bezorger

M
30 juli 2022

Levering super netjes op tijd en de sushi is kwalitatief ook heel goed! Vooral de gefrituurde! Zat zelfs een extraatje in de tas 😊

Mariska
27 juli 2022

De pokebowls zijn heerlijk, maar vanavond teveel mayonaise en de pittige zalm was ook echt pittig..😅🔥

Jennifer
26 juli 2022

Erg lekker, iets te veel mayo op de poké bowl. Top bezorgd op de camping waar we verblijven!

Alie Pieterson
24 juli 2022
Fred Schipper
22 juli 2022

Helemaal TOP

Sanne Nijhof
21 juli 2022

Super fijne ervaring! Het begon bij een super vriendelijke bezorger, toen zag ik dat ik een gratis extra had gekregen en de kwaliteit was super! Echt genoten!

Bonhof
21 juli 2022

Binnen 20 minuten bezorgd , zag er allemaal goed uit! Misschien iets minder soja saus in de poke bowl maar ja dat is ook iets persoonlijks! Smaakte weer heerlijk

Fred Schipper
20 juli 2022

Was erg lekker, vriendelijk personeel, 1 verbeterpunt, wij konden via de site maximaal voor 4 personen stokjes aangeven. Door de controle van de dame achter de balie werden er twee extra stokjes toegevoegd dus verder geen probleem.

Henk
19 juli 2022

Bezorg en pin kosten die worden gerekend bij bezorgen

Jacco
18 juli 2022

Super snelle service

H.B.
17 juli 2022

Lekker eten en 2 blikjes icetea cadeau

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van den Berg
17 juli 2022

alles is weer geweldig lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
17 juli 2022
Vincent van Riel
16 juli 2022

Perfect op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Dikke pluim👍🏻👍🏻

Mariska
14 juli 2022

Superlekker!

Meltem
13 juli 2022
Barbara
13 juli 2022
Melanie
10 juli 2022
alex
8 juli 2022

Super snel in huis ondanks aanpassing aan gerecht wegens allergie en erg lekker !!!

Jan
6 juli 2022

ik had mijn schoenen. nog geeneens uit gedaan of de fiets van Mr. Sushi stond al voor de deur. En nog met extra's ook... yummie.

Tycho
28 juni 2022
J Verdoes
26 juni 2022

Lekker eten en goede service! Heerlijk

Lilian
26 juni 2022

Heerlijke poke bowls. Snel bezorgd. Mooi ingepakt, extra feestje om uit te pakken en van te gaan smikkelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar
24 juni 2022

Prima, lekker en redelijk snel. Helaas dit keer wel een haar in mijn poke bowl, dit was jammer. Maar verder wel aan te raden.

Anoniem
22 juni 2022

Erg lekker, leuke mix van sushi en snel aan huis gebracht. Wat warm moest zijn, was warm :)

Vincent
19 juni 2022

Lekker dagvers, heerlijke smaken, topkwaliteit

Merlin
19 juni 2022

Weer super goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouthoorn
19 juni 2022

Als dank voor zijn harde werk heb ik voor mijn neefje Bjorn deze maaltijd als verrassing besteld. Jullie hebben van deze verrassing een feestje gemaakt.

Helga
18 juni 2022
A Schuurman
18 juni 2022

5x pokebowl besteld waarvan 3x ebi fry. 3 teleurgestelde eters. Absoluut niet voor herhaling vatbaar. Bak rijst met een beetje komkommer en avocado....redelijk smakeloos. We eten met collegae vaak pokebowl maar dit was de minste ooit.

alex ceha
18 juni 2022

Lekker , snel en vers

Kayleigh
18 juni 2022

Voor de 2e sushi besteld en ook deze keer was het weer super lekker. Het werd snel bezorgd, wat ook heel fijn was. Op naar de volgende bestelling!

robin
16 juni 2022
Janina
13 juni 2022

Lekker gegeten goed verzorgd zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
12 juni 2022

Lekkere sushi, alleen jammer dat er geen stokjes, sojasaus en wasabi bij de bestelling zaten…

Mer
11 juni 2022

Voor het eerst besteld .maar super goed alles erg lekker.

Kayleigh Nieuwenhuis
9 juni 2022

Voor het eerst een bestelling bij jullie gedaan. Het gene wat we hadden was heerlijk! Op naar de volgende bestelling en nieuwe dingen proeven! :)

robin
8 juni 2022
Eikelboom
8 juni 2022

Gratis roll met kortingscode zat niet bij de bestelling.

Jacqueline
7 juni 2022

Heerlijk

Nordin
6 juni 2022
Simone
6 juni 2022

Alles helemaal naar wens

Pul
6 juni 2022

Jammer dat je boven de 30 euro moet bestellen om een levering te krijgen. Verder uitstekend.

Hans Derks
6 juni 2022

Lekker eten en vers ook. Netjes afgeleverd. Goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wout
6 juni 2022
Gjv
6 juni 2022

Vaker bij mr suhi besteld toen was alles super. Helaas gister avond totaal niet. Kipsate stokjes waren koud en kwamen zo uit de koelkast. De loempiatjes waren volgens mij niet eens gebakken, en de suhi zelf hebben we met een vork moeten eten omdat deze gelijk uit elkaar viel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikki
5 juni 2022

De sushi was zoals altijd super! Niks op aan te merken. Helaas is dit de derde keer dat we het laten bezorgen en dit was ook de derde keer dat het dik te laat kwam. Dit vinden wij wel jammer aangezien het eten geweldig is. Dit is zeker nog een klein verbeterpuntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
4 juni 2022

Bijzonder goed van kwaliteit. Smaakt erg vers.

Ken
4 juni 2022

Prima en heerlijke sushi. Kwaliteit en vooral vers

Rosalinda Boyaci
4 juni 2022

Lekker optijd en was om te smullen

G van Spall
3 juni 2022

was iets aan de droge kant...

johan proper
3 juni 2022

Was weer top, lekker vers en netjes op tijd

Ciële
2 juni 2022

Altijd sne! Fijn personeel. En het eten is verrukkelijk

Gabriel
2 juni 2022

Heb net een operatie gehad komen het bij mij op de tafel bezorgen echt top en natuurlijk lekker bedankt

Ciële
30 mei 2022

Heeeeerlijk!!!

W
30 mei 2022
Mariska
28 mei 2022

10 minuten te vroeg, alleen maar fijn :-). Eten was heerlijk!!

Jack Steenbergen
28 mei 2022

Prima geen enkel probleem en super kwaliteit 👍🏻 Zeker voor herhaling vatbaar

DSikkens
27 mei 2022

Onze eerste ervaring is goed. Precies op het gewenste tijdstip geleverd. Het eten was netjes verpakt en de sushi heeft ons goed gesmaakt.

Robert
27 mei 2022

Super lekkere sushi vlot en vriendelijk bezorgd. Als er een keertje iets mis gaat met de bestelling wordt het onmiddelijk opgelost.

Hans
26 mei 2022

Snelle bezorging. Heerlijke sushi

Ellen
26 mei 2022

Vriendelijke jongen die bezorgde en de Sushi was weer super

Brouwer
25 mei 2022

Super

Pleunie
24 mei 2022
Slegers
24 mei 2022

Bezorging prima op tijd...zelfs 10 minuten vroeger... Eten was heerlijk!

André
22 mei 2022

Heerlijke Sushi!!!

Elskamp
22 mei 2022

Mag iets minder rijst

Maike
21 mei 2022

Lekkere sushi, vriendelijke meiden aan het werk.

Jan
19 mei 2022

De bowl is altijd weer heeeeeeeerlijk.

Franka Visser
18 mei 2022

Erg lekker!! En vers!!

Marjolein Buwalda
18 mei 2022

Zwaar teleurgesteld!! Van bestelling tot bezorgin heeft t 1,5u geduurt.... Van bericht dat het eten onderweg was en dat het daadwerkelijk hier was zit 45 minuten... de sushi was warm en slap en de loempia's waar en koud en taai! Heb ik daar €22,50 voor betaald!! Ik heb nog gebeld maar daar werd ik ook bijzonder te woord gestaan. Morgen ga ik ook naar het filiaal in Epe en ik hoop dat ik er wat met mijn klacht word gedaan...

van Schoonhoven
18 mei 2022
Jochem Huisman
14 mei 2022

Snel bezorgd & erg lekker

Roseboom
9 mei 2022

Prima service.. Mooi op tijd en heerlijke sushi !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
9 mei 2022

Iets te laat maar super goed. Bestel altijd bij mr Sushi. Mmmmm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie De weerd
1 mei 2022
AJ de B
1 mei 2022
Petra
1 mei 2022

Ruime keuze, lekkere sushi! Het zou wel mooi zijn als er voor de verpakking een meer duurzaam alternatief als het nu gebruikte plastic werd gebruikt. Dat zou Mr Sushi uniek maken :-)

Rudy
30 april 2022

Top tent

O. v. G.
29 april 2022
Anouck
29 april 2022

Pokebowl chicken was héérlijk!

R
28 april 2022

Ellen Hermsen
28 april 2022

weer fantastische heerlijk gegeten

Mariska
27 april 2022

Super lekker!!!

Joyce
25 april 2022

Zoals als altijd, lekker smakelijk, en snel bezorgd.

Luth
24 april 2022

Bezorging was super snel en het eten was super lekker!

Jaap vredeveld
23 april 2022

Het is allemaal goed

vd Bosch
23 april 2022

Prima!!!!

robin
21 april 2022
Peter Radstake
20 april 2022

Lekker eten en goede kwaliteit

Alie
20 april 2022

Krijgen soms een leuke attentie, met kerst een fles met allemaal chocolaatjes en vandaag kroepoek gekregen die was heerlijk. Lekkere sushi, snelle bezorging en vriendelijke menen.

Zahra
20 april 2022

Erg lekker gegeten, snelle bezorging en een lekker extraatje erbij. Zeker voor herhaling vatbaar!

Elskamp
19 april 2022

Heerlijke pokebowl. Lekker knapperige kip.

Heijnen
19 april 2022

Helaas is later maar netjes geïnformeerd!

Bert
18 april 2022

Was weer heerlijk

Lilian
17 april 2022

Heerlijke pokebowl en sushi. Zelfs op paasdag snel bezorgd! Ook attent met het netjes handgeschreven kaartje met een lekker smakelijk verrassinkje erbij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W
12 april 2022

Het was weer heerlijke sushi!

Bosch
10 april 2022

Heerlijke PokeBowls! En de sushi is ook echt top! Service is ook zeker goed!

R Dekker
10 april 2022

De smaak was deze keer niet zoals ik gewend ben. Er zal een rara bijsmaak aan de Shusi. Ik denk de rijst. De Loempias waren vettig. En de temporie gernalen niet helemaal gaar of zo. Kortom niet zoals ik gewend ben van Mr Shusi

Robin Blok
10 april 2022
Saskia
9 april 2022

Het was lekker!

Meltem
9 april 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk❤️Dank jullie wel voor het extraatje🥰

Mirjam
9 april 2022

Super lekker!!!

Miriam
9 april 2022

Super lekkere sushi en snel geleverd. We kregen ook nog een extraatje erbij. :)

Anoniem
8 april 2022

Het was heerlijk!!!

Jan
7 april 2022

Snel, heerlijk en met een lkkr extraatje.

robin
6 april 2022
Cora Haan
6 april 2022

Lekkere sushi en box b was voor ons 2 ruim voldoende.

Ilmatar
4 april 2022
Anno
3 april 2022

De kwaliteit was zoals we gewend zijn 👌🏼 Helaas is het wederom niet gelukt om op de afgesproken tijd de bestelling te bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
3 april 2022

Voor 3 personen besteld. Aangegeven 3 x stokjes, min 3 gember en min 1 wasabi, omdat 1 persoon geen wasabi lust. Bij levering 0 wasabi geleverd. Na telefonisch contact werd er gezegd: als er 1x geen wasabi staat, dan leveren wij niets. Waarom kan ik daar dan meerdere personen aangeven?? Wasabi wed niet nageleverd wegens drukte…bestelling was in de 50 euro. Jammer!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SusanB
2 april 2022

Heerlijke gevarieerde sushi! Vers en goede kwaliteit. Bezorging ook goed. Afspraken en verzoeken worden nageleefd. Wij bestellen met regelmaat en altijd tevreden.

Shannon
1 april 2022

Snel bezorgd en lekker! Top dus!

Jeffrey Van Barreveld
31 maart 2022

Onwijs goede service. Bestelling aan kunnen passen aan de behoefte van de klant. Vriendelijk personeel en altijd op tijd

Monique
28 maart 2022

Er mogen wat meer warme gerechten op de kaart komen. Rest was heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kanis
27 maart 2022

Wij hadden via internet besteld en konden kiezen uit tijdsvakken, gekozen voor 19.30, de bestelling kwam maar niet. Om 20.05 toch maar gebeld en toen werd aangegeven dat het druk was en met 10 minuten klaar voor bezorging. Uiteindelijk 20.35 een uur later ontvangen. Was echt een domper. Kwaliteit wel goed maar omdat er kinderen bij waren was het echt te laat zonder goede communicatie.

Mark
27 maart 2022
Ken
27 maart 2022

Heerlijk en vooral smaakvol. Je proeft dat de vis vers is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian
24 maart 2022

Heerlijke bowls!! De hele combinatie klopt! Bezorging mooi op tijd en vriendelijk.

Melissa
23 maart 2022

Lekker eten. Ben zeer tevreden maar er zat een haar in mijn eten en een wimper dus dat was wel teleurstellend.

Nordin
20 maart 2022
Berkhoff
20 maart 2022

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.D. v Westerveld
18 maart 2022
Serrasushi
10 maart 2022
Michael van schoonhoven
8 maart 2022

Het was weer fantastisch…

Steevensz
7 maart 2022

Heerlijke poke bowl spicy tuna, aanrader!

cynthia van vugt
7 maart 2022
Willia Jacobs
7 maart 2022

Klein puntje: ondanks aangegeven te hebben geen eetstokjes, gember, wasabi of sojasaus te willen ontvangen( tegen verspilling) deze toch erbij gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Endendijk
5 maart 2022
robin
3 maart 2022
Meltem Olgan
3 maart 2022
Laura
1 maart 2022

Heel erg lekker, vers gemaakt en altijd keurig op tijd bezorgd.

Herbert
28 februari 2022
Stefan
28 februari 2022

Bezorger was op tijd en eten was erg goed en veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dianne
27 februari 2022
Bakker
26 februari 2022

We hebben genoten van de heerlijke sushi en warme hapjes. Doen we zeker nog een keer. Ga zo door!

Scholten
25 februari 2022

Mooi op tijd, vers en lekker

KJ
22 februari 2022

Echt geweldig! Ik heb al heel wat Sushi gegeten maar Mr Sushi verdient de gouden chopsticks!!! Zo ontzettend lekker! Petje af voor de bezorger! Op de fiets en door de regen! En nog op tijd ook!! Super tent👍🏻👍🏻👍🏻

Meltem
22 februari 2022

We hebben weer genoten! Zeer tevreden over de kwaliteit en bezorging. Ze geven gehoor aan hun klanten ,deskundig en vriendelijk personeel 👍 Een aanrader!

Ilona
22 februari 2022

De sushi was weer lekker alleen was de gratis crispy rol de helft kleiner als die ik normaal bestel. Dat was jammer.

Danique
21 februari 2022

Heerlijke sushi! Goede hoeveelheid en kwaliteit is top. We hebben echt genoten!! Zeker snel weer bestellen

Ken
19 februari 2022

Echt zo lekker, de vis tonijn en zalm was zo vers en smaakvol. Heerlijk. Top kwaliteit en een vriendelijke bezorger.

Saskia
19 februari 2022

Heerlijk vers. Niet teveel rijst. De sushi for one box is voor een kleine eter (zoals ik) voldoende.

Sander
18 februari 2022
Simonis van der Laan
15 februari 2022

5 kwartier na online bestelling werd het bezorgd. Dat is echt niet leuk meer. Drukte op Valentijnsdag is voorspelbaar en dus planbaar.

Bert
13 februari 2022

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

maud
12 februari 2022

heerlijk gegeten, super snelle bezorging!!

Jessica
10 februari 2022

Hele lekkere sushi, en een luxe dat het ook in buitengebied wordt bezorgd!

De Graaf
6 februari 2022
Ellen
6 februari 2022

Heerlijke sushi en netjes verpakt in een ronde bak.super

Pluk
6 februari 2022

Jammer dat er een optie is om 14:20u te laten bezorgen en men dan zonder pardon/excuus om 14:45u langskomt. Loempia’s in een papieren zakje in een plastic tas, daardoor minder krokant. Verder is de kwaliteit stabiel bij dit adres.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
6 februari 2022

Wederom zo’n overheerlijke spicy tuna pokébowl besteld. Wow!!!!! Wat heb ik ervan genoten! Super vers! Top!

Peter Radstake
4 februari 2022

Snelle levering en lekkere Sushi

T
3 februari 2022

Snelle bezorging! Heerlijk gegeten. Vond t jammer dat de boxen niet zo divers zijn. Maar met losse dingen prima gered. Voor de kids wat lastig om online uit te zoeken wat ze willen ivm kleine foto's, handig dat we bij de bestelling boekje met menu kregen. We zullen zeker nog x bestellen!

Jeannet
2 februari 2022

Heerlijke sushi, vers en smaakvol!

Marjolein
1 februari 2022

Heerlijke spicy tuna pokébowl besteld! Zalig!! Lekker vers! Ga ‘m weer bestellen!!

Monique
1 februari 2022

We misten een paar stokjes,maar verder weer heel lekker!

Sukran Gozek
1 februari 2022

Het was weer verrukkelijk en goeie service

Jolanda
28 januari 2022

Het was weer heerlijk, we hebben weer genoten.

Annemiek
24 januari 2022

Geweldige kwaliteit, beste sushi van de Veluwe! #fijnproevers

Irene
23 januari 2022

De wakame salade was niet goed van smaak helaas, verder was het heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
22 januari 2022

wederom super lekkere sushi gegeten met mijn dochter. dit keer bleek dat er iets vergeten was, maar het werd keurig snel na geleverd. top!

robin
20 januari 2022
Nikki Wolf
18 januari 2022

Complimenten voor de heerlijke pokebowl

Daphne
17 januari 2022

Vriendelijk personeel

Maurits De Jong
17 januari 2022
Marian
16 januari 2022

Makkelijk te bestellen, bezorging mooi op tijd en smakelijke producten. Het was onze 1e kennismaking met Mr Sushi maar gaan zeker vaker bestellen!

Jan
16 januari 2022

Snelle bezorging. Compleet aangeleverd.

Wilma van Schoonhoven-Bruin
16 januari 2022

Het was heerlijk!

Gerlinde van de Kolk
15 januari 2022

Wat een heerlijke sushi!! Veel keus, vers bereid; wij hebben genoten en komen zeker terug bij Mr. Sushi.

Britt
9 januari 2022

Snelle bezorging en lekkere sushi!

Joachim
8 januari 2022

Het was heerlijk, vooral de crispy sushi viel erg in de smaak!

Erik
7 januari 2022

Heerlijk genoten weer! Op naar de volgende ronde 😉🤜🏼🤛🏼

Dick
7 januari 2022

Heerlijk vers en lekker!

Freriks
7 januari 2022

Al meerdere keren sushi besteld maar deze keer was echt niet goed. Taaie sushi, onbenullige stukken en niet vers! Voorlopig even geen sushi meer van jullie

Melanie
5 januari 2022

erg lekker

Niels den Herder
4 januari 2022

Nog geen plek kunnen vinden waar ze zulke lekkere sushi hebben! Hebben er nu 2 keer besteld en ze stonden allebei de keren met 20 minuten voor de deur Echt een aanrader!!

Marjolein
4 januari 2022

Snel geleverd. Vond de gefrituurde sushi wel een tegenvaller. Erg vet en heel veel rijst.